O NAMA

ISTORIJA


HBT Logistika je kompanija koja je proistekla iz dela Polimarka koji je bio zadužen za logističke usluge. Kao posebno pravno lice, stupamo na tržište logističkog provajdinga od januara 2010. godine, prvenstveno kao pružalac usluga članicama Polimark Grupe. Marljivim radom, kvalitetnim odabirom kadrova i implementacijom WMS-a (Warehouse Management System), uspeli smo za veoma kratak period da se razvijemo u prepoznatljiv brend na tržištu uslužne logistike, tačnije, započeli smo novo poglavlje u našem razvoju, a to je poslovanje ka trećim licima. Kako se tržište logističkog provajdinga razvija enormnom brzinom, usložnjava i menja, HBT Logistika je postavila sebi cilj da preraste u jednu od vodećih logističkih kompanija u Srbiji, a vremenom i u regionu.

ORGANIZACIONA STRUKTURA

HBT Logistika je organizovana kao članica Polimark Grupe sa osnovnim zadatkom upravljanja logističkim uslugama, kako za Grupu tako i za treća lica.

SVRHA POSTOJANJA

Nakon dugogodišnjeg iskustva u logističkim uslugama u okviru Polimark Grupe, zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo kompaniju HBT Logistika, pouzdanog partnera u skladištenju i distribuciji robe kako u ambijentalnom, tako i u temperaturnom režimu. Naša svrha postojanja je - Mi pružamo logističke usluge u hladnom lancu i u ambijentalnim uslovima.