Portfolio

Mlekoprodukt

Kompanija „Mlekoprodukt” d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u mlečnoj industriji. Osnovana je 1947. godine i bavi se preradom mleka i proizvodnjom mlečnih proizvoda. Našu uspešnu saradnju smo započeli 2022. godine.

EH Retail Solution

EH Retail Solution je proistekao iz poznate kompanije Dahlie koja je osnovana davne 1969. godine. Danas je ova kompanija distributer velikog broja poznatih robnih marki kao što su Brion, Becollino, Hera, Fidelinka, Lotos, Venera, Brixol, Green food, Top Deisa i druge. Njihov cilj je ostvarivanje održivog poslovnog rasta i stvaranje dodatne vrednosti za poslovne partnere i za robne marke u njihovom asortimanu. Kako težimo sličnim ciljevima, ova kompanija postaje jedan od naših klijenata 2021. godine i do danas beležimo vrlo uspešnu saradnju.

The Fun&Fit Company

Kompanija i proizvodni pogon sa pak centrom Florida bel (sada The Fun&Fit Company) osnovana je 1991. godine. Pod imenom The Fun&Fit Company posluje od 2016. godine. Misija ove dobro poznate i popularne kompanije je izgradnja i održavanje dugoročne saradnje sa klijentima i potrošačima nudeći im visokokvalitetne proizvode. Smatramo da zajedničkim snagama dobijamo više, pa time naša uspešna saradnja otpočinje 2013. godine i traje još uvek.

Ambex

Kompanija Ambex d.o.o. je osnovana kao deo firme “Tring d.o.o.” sa sedištem u Podgorici. Firma posluje u oblasti proizvodnje termalnih i ading rolni za kase, distribucije ambalaže i opreme za pakovanje hrane i distribucije opreme za zaštitu na radu. Maksimalno su posvećeni klijentima i konstantnom radu na zadovoljavanju njihovih potreba. Saradnju sa ovom kompanijom smo započeli 2020. godine i od tada težimo ostvarenju naših zajedničkih ciljeva.

Tivadi

Tivadi d.o.o. kompanija je osnovana 1994. godine kao preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu. Njena osnovna delatnost je snadbevanje prehrambene industrije starter kulturama, sirilom, zaštitnim sredstvima, dezinfekcionim sredstvima i pružanje tehničke podrške vezanih za primenu proizvoda iz njihovog asortimana i novih tehnologija. Naša uspešna saradnja počinje 2014. godine i traje još uvek.

Swiss Nature

Kompanija Swiss Nature je osnovana 2010. godine. Specijalizovana je za proizvodnju farmaceutskih proizvoda, dijetetskih suplemenata i funkcionalne hrane. Našu uspešnu saradnju smo započeli od 2021. godine.

Ćatić DOO

Ćatić DOO je porodična firma koja je počela sa radom davne 1986. godine, kada se bavila se samo transportom robe. Od 2005. godine, ovo preduzeće menja svoj prvobitni naziv i postaje “Ćatić Company DOO” kojem proizvodnja postaje primarna delatnost. Sledeći veliki napredak beleže 2011. godine kada otpočinje proces proizvodnje mlečnog i kakao krema čime se proširuje proizvodni asortiman ove firme. Poslovni partneri postajemo 2019. godine i nadamo se da će ova uspešna saradnja biti dugoročna.

INTERPRODUCT BGD

Proizvodi INTERPRODUCT BGD d.o.o. predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Tradiconalna receptura, bez veštačkih dodataka i načina proizvodnje Crnogorskog delikatesa očuvana je kako bi bio zadržan specifičan ukus, tekstura i aroma koji čine ove proizvode toliko cenjenim. Kako bi ovi proizvodi bili dostupni u dovoljnim količinama, otpočinjemo saradnju 2017. godine. Zajedničkim snagama još uvek beležimo uspešne rezultate.

Lunipa

Kompanija LUNIPA bavi se proizvodnjom i brendiranjem papirnih kesa kao i drugih ugostiteljskih proizvoda kao što su papirni podmetači, štampane salvete i salvetni podmetači, šibice, papirne čaše raznih dimenzija, omotnica za escajg, boksova za pomfrit i pite, belog i žutog šećera. Njihove proizvode distribuiraju čak i za McDonalds. Uspešnu saradnju smo započeli 2021. godine i nadamo se uspesima i u budućnosti.

Lumennis

Preduzeće Lumennis doo osnovano je 2013. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme Lumennis doo je trgovina sirovinama za osvežavajuća pića, emulzijama, aromama, bazama. Naša uspešna saradnja počinje 2018. godine.

Coca Cola

Svima već dobro poznata, Coca-Cola je multinacionalna kompanija čija istorija doseže do davne 1886. Njihova priča u Srbiji započela je šezdesetih godina prošlog veka. U Zemunu, 1968. godine je otvorena fabrika za flaširanje Coca-Cola napitaka, koja je ujedno bila i jedna od prvih punionica otvorenih u staroj Jugoslaviji. Naša saradnja sa ovom svetski poznatom kompanijom započinje 2015. godine.

Kallas Papadopoulos S.A.

Kompanija KALLAS PAPADOPOULOS S.A. je osnovana u Atini 1967. godine, a filijalu u Solunu poseduju od 2000. godine. Oni su aktivni u oblasti uvoza, izvoza i trgovine sirovinama za prehrambenu industriju. Zahvaljujući našoj uspešnoj saradnji od 2019. godine su u mogućnosti da ponude konstantan kvalitet i dovoljne količine njihovih proizvoda na teritoriji Republike Srbije.

Medicom Pro

Kompanija Medicom Pro d.o.o. osnovana je krajem 2017. godine. Osnovna delatnost ove firme je trgovina disposable asortimanom, odnosno proizvodima za jednokratnu upotrebu. Pored domaćeg tržišta, njihovi proizvodi su zastupljeni i u 4 zemlje EU. U ponudi su setovi za ručavanje od plastike, izrazito zanimljiv asortiman za finger food i banquet catering, kartonski program tanjira, tacni i časa, kao i proizvodi od materijala koji se prepoznaju kao “prijatelji prirode”, tj biorazgradivih karakteristika. Našu saradnju započinjemo 2018. godine. Od tada ostvarujemo zajedničke ciljeve, a nadamo se uspesima i u narednom periodu.

Carnex

Dobro poznata kompanija Carnex je pre više od 60 godina počela kao izvoznik za proizvodnju slanine orijentisan ka engleskom tržištu. Danas predstavlja lidera u oblasti proizvodnje mesa i mesnih prerađevina. Uspešnu saradnju sa ovom kompanijom počeli smo 2015. godine, a težnja ka ostvarenju zajedničkih ciljeva je misija koja je obostrana.

Coning PPI

Kompanija Coning PPI je osnovana u Novom Sadu 1990. godine. U poslednjih 30 godina istakli su se kao pouzdan partner za distribuciju i zastupanje u raznim oblastima, od prehrambene industrije, farmacije, hemijske industrije, kozmetike do mnogih drugih. Naša saradnja je počela 2013. godine i nadamo se da će biti dugoročna. 

PIP Food Group

PIP Food Group kompanija je osnovana 1992. godine. Danas se nalazi među najznačajnijim preduzećima u oblasti pekarske industrije u regionu. Saradnju smo započeli 2022. godine i zajedničkim snagama beležimo dobre rezultate. 

Celjske Mesnine

Celjske mesnine nose sa sobom duh tradicije i bogatog iskustva. Nastale su još davne 1899. godine u gradu Celju kao prva gradska klanica sa velikom hladnjačama i sopstvenom proizvodnjom leda. Saradnju sa ovom kompanijom započeli smo 2013. godine i od tada nižemo zajedničke uspehe.

Interšped - B

Preduzeće Interšped-B je registrovano za poslove međunarodne i unutrašnje špedicije. Prisutni su u svim segmentima poslovanja organizacije transporta, carinskog posredovanja i skladištenja roba. Na tržištu Republike Srbije se prvi put pojavljuju od 1999. godine. Naša saradnja sa ovom uspešnom kompanijom započinje 2013. godine i još uvek beležimo pozitivne zajedničke rezultate. 

AWT

Kompanija AWT je distributer robe široke potrošnje koji posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Slovenije. Njihova primarna delatnost je distribucija mnogih prozicvoda koji su vodeći u svojim kategorijama od čokolade i testenine, preko hrane za kućne ljubimce, sve do sredstava za čišćenje i toaletnog papira. Poslovni partneri postajemo 2020. godine i nadamo se da će ova uspešna saradnja biti dugoročna.

Taktik

Kompanija Taktik d.o.o. osnovana je 1990. godine. Njena primarna delatnost je distribucija robe široke potrošnje kojom se aktivno bavi od 1996. godine. Misija Taktik kompanije je da bude most između premium brendova i tržišta Srbije. Najpoznatiji brendovi koje distribuira ova kompanija su proizvodi Rio Mare, Monini ulje i Evian voda. Uspešnu saradnju sa ovom kompanijom počeli smo 2015. godine, a težnja ka ostvarenju zajedničkih ciljeva je misija koja je obostrana.

Kras

Kompanija Kras posluje čak od 2002. godine. Njihova osnovna delatnost je distribucija svežeg mesa i mesnih prerađevina na teritotiji čitave Srbije. Zahvaljujući našoj uspešnoj saradnji, od 2022. godine kompanija Kras je mogućnosti da ponudi konstantan kvalitet i dovoljne količine njihovih proizvoda na teritoriji cele zemlje.

EXTRA COFFEE

EXTRA COFFEE DOO je kompanija koja se bavi uvozom i veleprodajom grčkih proizvoda od 2009. godine. U njihovom asortimanu imaju najpoznatija i najkvalitetnija grčka vina, devičanska maslinova ulja, feta sir, masline, med i još mnogo toga. Uspešnu saradnju sa ovom kompanijom počeli smo 2019. godine i nadamo se da će ona biti dugogodišnja. 

ROX

U Srbiji su prisutni od 2014. godine, a od 2017. godine posluju pod nazivom ROX-BG d.o.o. U  njihovom asortimanu se nalazi više od 5000 artikala. U mogućnosti su da ponude širok spektar poznatih brendova i artikala iz sledećih asortimana: auto oprema, auto kozmetika, kućna hemija, sredstva za čišćenje, domaćinstvo, kuhinjska i kupatilska galanterija, osveživači prostora, igračke, hoby alat, bašta… Njihovi brendovi su Ritter Sport, Hitchler, Rox Beauty, Sunshine, Nigrin, Finshline, Finish tools. Novo u njihovom portfoliu je prehrana tj. bombone Kalfany i Pulmoll, gumene bombone Trolli. Takodje, zastupnici su i brenda Telefunken koji u svom portfoliu ima male kućne aparate. Saradnju sa ovom kompanijom smo započeli 2019. godine i od tada težimo ostvarenju naših zajedničkih ciljeva. 

AZ - Market

AZ-market sa svojim poslovanjem počinje 1993. godine kao firma „Azor Trade“ d.o.o. u Beogradu, a od 2000. godine posluje pod nazivom koji i danas ima. Primarna delatnost ove kompanije je uvoz i distribucija kozmetike, proizvoda za negu tela, kućne hemije i hrane. Naša sardanja počinje 2016. godine i od tada beležimo zajedničke pozitivne rezultate. 

Kolid Veritas

Kolid S Team je proizvođač visokokvalitetnih, ručno rađenih kolača, od 2002. godine. Zauzima vodeće mesto u regionu u proizvodnji domaćih kolača pod brendom Domenica i Sunday. Proizvodni pogoni se nalaze u Severnoj Makedoniji, Kolešino. Proizvodi su prisutni na tržištima više od 30 zemalja, na četiri kontinenta. Uvoznik za Srbiju vrhunskih  kolača Domenica je Kolid Veritas. Sa ovom kompanijom beležimo uspešnu saradnju od 2018. godine